Vodomeri


Kalorimeter

Na osnovi pretoka vode in temperaturne razlike med dotokom in odtokom kalorimeter izračuna količino oddane toplotne energije in jo prikaže v fizikalnih enotah kWh, MWh, MJ...

Delilniki toplote

Osnovni princip merjenja porabe radiatorja z delilniki sloni na dveh temparaturnih senzorjih. En meri temparaturo radiatorja, drugi meri temparaturo okolice. Ko se radiator začne segrevati, se pojavi razlika v temperaturi in delilnik začne meriti porabo toplote (toplotne energije).


Tip CD SD Plus

To je enostrujni merilec vode z direktnim odčitavanjem pretoka na številčnici suhe izvedbe. Edini premični del, ki je v stiku z vodo, je turbina, na kateri je posebna magnetna sklopka, ki prenaša vrtljaje v mehanizem. Ta odlika omogoča, da merimo trde ali motne vode. Gornji del zaščitnega pokrova se ne more zarositi, ker je mehanizem v vakuumu. Številčnico lahko brez težav zavrtimo za 360°.


Tip CD SD Plus EVO

To je enostrujni merilec vode z direktnim odčitavanjem pretoka na številčnici suhe izvedbe. Edini premični del, ki je v stiku z vodo, je turbina, na kateri je posebna magnetna sklopka, ki prenaša vrtljaje v mehanizem. Ta odlika omogoča, da merimo trde ali motne vode. Gornji del zaščitnega pokrova se ne more zarositi, ker je mehanizem v vakuumu. Številčnico lahko brez težav zavrtimo za 360°. Vodomer se lahko vgrajuje horizontalno - vertikalno, ob izbiri ustreznega modela pa tudi za vročo vodo do 90°C. Mere in merilne karakteristike so enake kot pri vodomeru CD ONE le, da sta tu na voljo samo dimenziji 1/2" in 3/4".
IŠČI

FINANCIRANJE 

Bi želeli kupiti katero od malih čistilnih naprav, ki jih imamo v ponudbi, pa na voljo nimate dovolj sredstev?

Pomoč pri nakupu čistilne naprave vam nudi Delavska hranilnica d.d. Ljubljana.

Več o tem...


NAKUP

Vas zanima nakup malih čistilnih naprav, ki jih ponujamo?

Pokličite telefonsko številko
+386 (0) 70 540 860
Povpraševanje lahko izrazite tudi preko   
kontaktnega obrazca.
Izpolnite in odpošljite ga!
V najkrajšem času bomo odgovorili na vaše povpraševanje.


NOVICE IN OBJAVEVSEBINA

© 2017 TIMMA Boris Fujan s.p. , Izdelava: MMstudio